Co-creaties

Anne en Jarka

In de afgelopen jaren heb ik meerdere samenwerkingen gehad. Dit zijn vooral (startende) ondernemers geweest die ik mocht helpen met huisstijl, logo, flyer- of brochure, andere ontwerpen of co-creaties op het gebied van ontwikkeling, verbinding en coaching.

Zie hieronder van Β¨oudΒ¨ naar recent…

2021 ->Tien in Huis Tineke is een geboren interieur- & vastgoedstylist. Januari 2022 is zij van start gegaan met haar passie; vastgoed- & interieurstyling. Ik had de dankbare taak om een huisstijl en logo te ontwerpen. Daarnaast hebben we samen gezorgd voor een stukje online zichtbaarheid en offline reclame uitingen zoals de flyers hieronder. Tineke is werkzaam in Hoogeveen e.o.

Β 


2022 -> Huidkliniek HenriqueΒ  Voor Henrique een huisstijl en logo mogen ontwerpen. Simpel en chique. Voor Henrique is resultaat erg belangrijk. Haar doel is om hoogwaardige huid- en laserbehandelingen toegankelijk te maken voor iedereen. Anderen helpen om zich weer comfortabel en zelfverzekerd te voelen. Per 2024 heeft Henrique een nieuwe naam, namelijk FIKE en heeft daarbij ook een andere look gekregen. Groei maakt dat een logo of huisstijl soms uit zijn/haar jasje groeit. Niet meer passend is. Haar nieuwe look en stijl heeft iemand anders vormgegeven.


2022/2023 -> Annemieke Katerberg is transformatiecoach & schrijfster van de boeken; Uit liefde kies ik voor mezelf, Lieve Oude Ziel en Transformaties met verborgen initiaties. Ik heb voor en met Annemieke affirmatiekaarten + handleidingen mogen ontwerpen bij haar 3 boeken.


2022 -> Luuk Assinck van EmotiekistΒ  heb ik leren kennen ten tijde van mijn job @ natuurbegraafplaats Mepperdennen. Luuk maakt o.a. natuurlijke kisten met organische vormen, recht vanuit hart en ziel. Ook is hij uitvaartbegeleider en ritueel begeleider. Ik heb de dankbare taak gehad om hem te helpen met het ontwerpen van een folder en brochure. Een aantal van de paginaΒ΄s hieronder;


2022 -> Anna Molema van Eye Anna Fotografie. In de herfst van 2022 een prachtige (zakelijke) shoot bij Anna gedaan. Anna fotografeert vrouwen in hun kwetsbare kracht. In de natuur. In mijn Transformatiepakket biedt ik een samenwerking met Anna aan, namelijk een shoot van jou, in jouw kr8!

Β Jarka


2023 -> Anne van den Elzen en ik hebben beide de opleiding Holistisch (leefstijl) coach gevolgd aan de academie voor Holistisch coachen. In het voorjaar van 2023 hebben wij het het initiatief genomen om een Nature retreat te organiseren. Onze levensmissie ligt zo nauw bij elkaar dat het niet anders kon dan een samenwerking aan te gaan. Dit retreat ging door omstandigheden niet door. Ik geloof dat er in de toekomst nog wel e.e.a. aan zal komen. We hebben er in ieder geval veel van geleerd en een fijne voorbereidingstijd gehad.


2024 -> Gerda Evenhuis van Coachingspraktijk THUIS heeft mij gevraagd om een gedicht te schrijven voor haar praktijk + een kaart ontwerp voor haar relaties aan het einde van het jaar. Gerda was mijn docent persoonlijke ontwikkeling @ de Academie voor Holistisch coachen.


2024 -> Marion Reiling over Innerpreneurschap.

Eind 2022 heb ik een biografische tijdlijn uit laten tekenen door Marion. Begin 2024 hebben we samen een podcast/interview opgenomen hierover. Ben jij nieuwsgierig naar hoe cylisch het leven in elkaar zit? Dan is dit wellicht interessant om te beluisteren.


2024 -> NEO community Co-creatie samen met Judith. Visionboard workshop. Start jouw 2024 bewust!

Jarka en Judith - NEO


Β¨Hoe wordt het mooier dan dit?Β¨